top of page
Zoeken

Word ook vrijwilliger!


COC Leiden bestaat al meer dan 50 jaar en al die tijd zet zij zich in als belangenbehartiger voor de LHBTI+-gemeenschap. Als vereniging heeft zijn dit altijd gedaan door middel van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kan COC Leiden haar werkzaamheden niet doorzetten en zodoende zijn zij de handen, voeten en het hart van de vereniging.

Voor velen is de afgelopen anderhalf jaar lastig geweest, zo ook voor de LHBTI+-gemeenschap en voor vrijwilligersland. Met goede hoop en nieuwe elan gaan we trouw en gemotiveerd door en hopen we zo snel mogelijk weer op volle toeren te kunnen opereren wanneer de richtlijnen dit toelaten. Om dit te faciliteren zijn we hard op zoek naar vrijwilligers voor meerdere groepen / functies.


Ben jij geïnteresseerd of ken jij iemand die misschien wel vrijwilliger voor COC Leiden zou willen worden? Dan horen wij jou of je bekende graag. Wij hebben momenteel de volgende vacatures open staan:


- Bestuurslid secretaris

- Jong&Out begeleider in Leiden en/of Alphen a/d Rijn

- Jong&Out coördinator in Leiden en/of Alphen a/d Rijn

- Horecateam De Kroon (algemeen, barmedewerker, DJ)

- Voorlichters

- PR & Communicatie


Wil je meer informatie over deze vacatures of over hoe je je aan kan melden als vrijwilliger? Kijk op https://www.cocleiden.nl/vacatures voor meer informatie. Wil je wel vrijwilliger worden maar niet voor de groepen of functies die hier staan genoemd? Geen probleem! Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor andere groepen of voor projecten. Stuur je motivatie naar info@cocleiden.nl.

Hopelijk tot snel!

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page