top of page
Zoeken

Al 5 jaar Zonder Stempel!
Zonder Stempel, de werkgroep van COC Leiden voor iedereen met een beperking, viert in 2023 zijn 5-jarig bestaan!


Het is alweer 5 jaar geleden dat Ashwin en Eric vanuit 's Heeren Loo Noordwijk contact zochten met COC Leiden voor een samenwerking voor de organisatie van een soos voor mensen met een beperking. Nu zijn we alweer 5 jaar verder en draait onze soos met de naam de Roze Tulp goed.


De begeleiding is in handen van Ashwin, Eric en Alex. Vanuit COC Nederland worden de Zonder Stempel activiteiten ook landelijk aangestuurd. Dit vijfjarig bestaan wilde we natuurlijk vieren met onze bezoekers en daarom hadden we op vrijdag 9 juni een lekkere en gezellige barbecue voor ze georganiseerd. Met 20 bezoekers werd er heerlijk gesmikkeld van het lekkere eten dat bereid werd door onze bbq-kok Eric. Met een lekker muziekje en een goede sfeer had iedereen het goed naar zijn zin en at hun buikje rond.


Ook stond Zonder Stempel dit jaar weer op de Regenboogmarkt van de Willem van den Bergh in Noordwijk. Hierop stonden allemaal marktkraampjes die spullen verkochten of voorlichting gaven over het thema Regenboog aan mensen met een beperking.

De bijeenkomsten van Zonder Stempel zijn op elke tweede vrijdag van de maand in De Kroon, van 19.00u tot 21.00u. De eerst volgende soos van Zonder Stempel is vanwege een zomerstop op 8 september.


Ben jij iemand of ken jij mensen met een beperking die ook graag naar onze gezellige soos zouden willen komen? Stuur ze onze kant op!


Door Alex van der Slot

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page