top of page

VACATURES

WORD VRIJWILLIGER

COC Leiden organiseert verschillende activiteiten voor de uiteenlopende groep mensen binnen de LHBTIQ+ community. Bij onze werkgroep pagina kun je zien welke werkgroepen er momenteel actief zijn binnen onze vereniging.

We zijn een actieve, veilige en gezellige vereniging en zetten ons elke dag in voor onze community. Wil jij ons team komen versterken? Ben jij enthousiast geworden en wil je je graag inzetten voor COC Leiden?
Kijk dan bij onderstaande vacatures of er iets tussen zit dat bij je past. Vindt je geen passende vacature? Stuur ons dan een bericht via info@cocleiden.nl en dan gaan we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Voor de werkgroepen Jong&Out, Zonder Stempel en Zóciëteit is er op dit moment een vrijwilliger stop. 

BESTUURSLID SECRETARIS

Je werkt met een warm team van vrijwilligers, die zich met ziel en zaligheid inzetten voor COC Leiden. Je mede bestuursleden zijn collegiaal en helpen en ondersteunen je waar dat nodig is.

Wil jij je ook graag inzetten voor onze mooie vereniging en de LHBTI+ community in Leiden en omstreken?

Lees dan de volledige vacature tekst in deze link en stuur jouw CV en motivatie voorzitter@cocleiden.nl.

We zien graag je reactie tegemoet!

FONDSEN WERVEN

COC LEIDEN organiseert veel activiteiten

voor LHBTIQ+-ers en bondgenoten. Om alles te bekostigen zijn we afhankelijk van subsidies. Zonder deze subsidies kunnen we activiteiten niet organiseren.

Heb jij ervaring in het werven van fondsen, wil je werkgroepen helpen om fondsen aan te vragen dan zijn wij op zoek naar jou! 

Stuur een bericht naar info@cocleiden.nl en richt je bericht tot onze voorzitter Debbie Helaha.

HORECA DE KROON

Café De Kroon is het thuishonk van COC Leiden. Iedere zaterdagavond kan je terecht voor een lekker drankje aan de bar of een dansje op onze disco-dansvloer compleet met DJ en glitterbollen. Naast onze activiteitengroepen vinden op een aantal doordeweekse dagen studentenverenigingen, scholen, borrels of feesten plaats.

We zijn altijd op zoek naar mensen om te komen werken in ons horeca team. Sluit je aan bij onze horeca pool en mail jouw motivatie naar info@cocleiden.nl .Richt je bericht tot onze bar coördinator Sas de Niet.

KUNSTCLUB

Ben jij (amateur) kunstenaar? Weet je veel over diverse kunstvormen? Dan zijn wij op zoek naar jou om de huidige coördinatrice te ondersteunen. We zijn een heel leuk gezelschap en verdiepen ons in diverse kunstvormen. 

Stuur een bericht naar info@cocleiden.nl

en richt je bericht aan Nancy Glazer.

Meer informatie over de kunstclub:

publirelations.png

PR & SOCIALS

We zijn op zoek naar vrijwilligers die ons team PR & Communicatie kunnen versterken! Ons team houdt zich bezig met alle vormen van communicatie vanuit COC Leiden. Hierbij kan je denken aan de nieuwsbrief, social media, oproepen intern en extern, het maken van posters en flyers, PR campagnes en verschillende evenementen.

Lees de volledige tekst via deze link en stuur je motivatie naar info@cocleiden.nl t.a.v. onze voorzitter Debbie Helaha.

REDACTIE

Houd je van het schrijven van verhalen, gedichten en/of columns? Vind je het leuk om mensen te interviewen of foto's te maken? Of houd je het nieuws bij over de LHBTIQ+ gemeenschap in binnen- en buitenland. Kom dan ons team Redactie versterken!

Elke maand publiceren wij onze nieuwsbrief en plaatsen stukjes op onze website. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een bericht naar info@cocleiden.nl t.a.v. Peter Schaap. 

journalist.jpg

DE ROZE FILMCLUB

Er zijn zoveel prachtige films gemaakt die betrekking hebben de LHBTIQ+ gemeenschap en die moeten worden getoond! Ben jij een film liefhebber en wil je helpen met het organiseren van filmavonden, stuur dan een bericht naar info@cocleiden.nl t.a.v. Nancy Glazer. Voor meer informatie ga naar:

Vrijwilligers

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers! Je kan je inzetten voor specifieke groepen binnen onze vereniging maar je kan ook voor COC Leiden als geheel aan het werk. Zowel langdurig als incidenteel hebben we mensen nodig. Weet je nog niet precies wat je zou willen doen, geen probleem! Of wil je juist je eigen werkgroep oprichten? Ook dat kan! Stuur een mail naar info@cocleiden.nl t.a.v. onze voorzitter Debbie Helaha voor een kennismakingsgesprek.  Of kom naar een Meet Up avond en praat met ons over de mogelijkheden.

GREAT THINGS ARE BROUGHT ABOUT BY AND

BURDENS ARE LIGHTENED THROUGH

THE EFFORT OF MANY HANDS 

LOVINGLY ENGAGED IN A GOOD CAUSE.

bottom of page