top of page
Zoeken

Save the date!
We stellen graag een aantal opkomende evenementen zowel binnen als buiten COC Leiden aan je voor zodat je deze alvast in je agenda kunt zetten. Hopelijk zien we je binnenkort bij een van deze evenementen!


COC Federatiedag in Utrecht: 24-09-2022


De meeste vrijwilligersgroepen zullen al een eigen uitnodiging hebben gehad maar voor de vrijwilligers die het misschien gemist hebben laten we het ook graag via deze weg weten.


De volgende editie van de landelijke Federatiedag voor alle vrijwilligers van het COC (en dus ook COC Leiden) is op 24 september in Utrecht waar je van harte welkom bent! Deze keer zijn ook externe partijen uitgenodigd die zich inzetten voor de LGBT+beweging. Het programma vind je op de site, evenals de link naar het (verplichte) inschrijformulier: coc.nl/coc-federatiedag.


Mocht je zin en tijd hebben, dan roepen we je op om de dag of een onderdeel

bij te wonen. Het is leuk en interessant voor je netwerk, je ontmoet gelijkgestemden en wellicht doe je nieuwe informatie op. Reiskosten worden overigens vergoed. Je kan dan je declaratie inleveren bij penningmeester Martin Frank. Hopelijk tot snel!

Geschreven door Debbie Helaha en Peter Schaap


COC Songfestival Haarlem: 09-10-2022


Op zondag 9 oktober 2022 vindt de 26e editie van het COC Songfestival plaats in de Patronaat in Haarlem. Dit een primeur in de geschiedenis van het COC Songfestival en geeft meer mensen de mogelijkheid hierbij te zijn dan ooit tevoren. Ook het tijdstip, zondagmiddag, betekent hopelijk voor meer mensen een toegankelijker moment. Vooral voor mensen die ver buiten Haarlem wonen of afhankelijk zijn van het openbaar vervoer.


Het festival wordt georganiseerd door COC Kennemerland. Voorafgaand aan de Songfestival wordt er een regenboogwandeling gemaakt door de Haarlemse binnenstad onder leiding van stadsgids Fred Rosenhart (in de rol van Bob Rosé). Op het festival zelf strijden tien deelnemers, ingezonden door verschillende COC lidverenigingen, om de winst. Het belooft een leuk evenement te worden!


Voor meer informatie en kaarten, kijk op songfestival.coc.nl.


Geschreven door Peter Schaap


Algemene Ledenvergadering (ALV): 09-11-2022


De eerstvolgende ALV voor de vereniging COC Leiden zal plaats vinden op woensdag 9 november 2022 in De Kroon aan de Langegracht 65 in Leiden.


De corona-maatregelen van de afgelopen twee jaar hebben gevolgen gehad voor de wijze en frequentie waarop we een ALV konden houden. Met een extra ALV op 7 oktober 2021 was het in feite de laatste keer dat de leden formeel bij elkaar zijn geweest. Nadat de najaars-ALV in 2021 helaas weer niet door kon gaan wegens de coronamaatregelen, was het de bedoeling om deze te combineren met de voorjaars ALV van 2022. Door omstandigheden zoals het wegvallen van een aantal vrijwilligers bij belangrijke taken is er een enorme druk op ons als (klein) bestuur ontstaan. Dat deed iets met ons als mens, daar wil ik, voorzitter Debbie Helaha, bij deze heel open in zijn. Hierdoor zijn we helaas nog niet in staat geweest om eerder in 2022 een ALV te beleggen en daarover met jou als lid of vrijwilliger te communiceren. We zijn ons ervan bewust dat dit niet de schoonheidsprijs verdient, maar zoals ik al eerder aangaf, het blijft vrijwilligerswerk en dus mensenwerk.


Momenteel zijn we hard bezig om de jaarrekening 2021, het jaarverslag 2021 en het jaarplan voor 2022 af te ronden. En dat betekent dat we hebben besloten om op woensdag 9 november a.s. een ALV te houden. Zet die datum alvast in je agenda! Ben je lid? Dan heb je stemrecht mocht het tot een stemming komen. Ben je geen lid maar wel geïnteresseerd? Ook dan ben je welkom. Je hebt geen stemrecht bij een stemming maar je kunt de ALV wel bijwonen.


Iedereen is van harte welkom! Meer informatie zoals de tijden, de agenda en de vergaderingsstukken zullen in aanloop naar de ALV worden gedeeld wanneer bekend. Houd je mail en de site in gaten!


Geschreven door Debbie Helaha


70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page