top of page
Zoeken

NIEUW! DE COC KUNSTCLUB


Kunst scherpt de geest, streelt de geest, vermaakt de geest, informeert de geest, verbindt de geest. Via diverse expressievormen verwoorden wij onszelf en nemen anderen mee in ons verhaal. Daarom starten wij vanaf eind september een kunstclub in het COC in Leiden, zodat onze stemmen gehoord, gezien en beleefd gaan worden!


Wij zullen diverse werken gaan maken om deze een jaar later tentoon te stellen aan iedereen. Tijdens de workshops leer je jezelf uiten via diverse kunstvormen, zoals het schrijven van gedichten en korte verhalen, het maken van foto’s zowel in kleur als zwart-wit, we gaan werken maken van vuilnis (wel schoon!) en schilder- en tekenkunsten. En daar stoppen we niet! Ook leer je korte documentaires maken en gaan we het toneel op. Uiteindelijk bepaal jij wat je wel of niet tentoon gaat stellen. En wees gerust: we willen geen perfectie! Iedereen is welkom, ongeacht je instapniveau. Het wordt hoe dan ook een geweldig avontuur! Bovendien worden we in sommige workshops bijgestaan door gastsprekers waardoor het nog interessanter wordt! Let our voices be heard!


TIJD EN PLAATS

Een keer per maand op zaterdagmiddag van 12:30 uur tot 16:30 uur in het COC te Leiden. De kunstclub begint eind september en de specifieke data volgen op een later tijdstip. De kunstclub is inclusief dat houdt onder meer in dat er een rustige werkruimte is voor mensen die eerder overprikkeld raken. Alleen de barkosten en je reiskosten zijn voor eigen rekening.


INSCHRIJVEN

Stuur een e-mail bericht naar info@cocleiden.nl en meld je aan! Gebruik als onderwerp aanmelding kunstclub en richt je bericht aan Nancy. Vermeld in het bericht je naam en je telefoongegevens zodat we een kort telefonisch kennismakingsgesprek kunnen plannen. Mochten er dingen zijn die je graag vooraf wilt melden, laat dit ook weten. Er is maximaal plek voor 14 personen dus schrijf je snel in!


OPROEP

Maak jij graag gedichten of foto’s? Kun je schilderen of tekenen? Sta je graag op de planken of ben je bedreven in andere vormen van expressie en wil je graag helpen met het organiseren van een bijeenkomst? Of ken jij iemand die als gastspreker zou willen komen? Laat het ons weten! Ook zijn wij ook zoek naar mensen die onderdeel willen worden van deze werkgroep. Opgeven kan in alle gevallen via info@cocleiden.nl.


Geschreven door Nancy Glazer

274 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page