top of page
Zoeken

Even voorstellen....


Wie ben je, waar kom je vandaan en wat doe je nu bij COC? Ik ben Kees Zuiderduin, 26 Jaar en ik kom uit Noordwijk. Bij COC Leiden ben ik DJ & ExpresZo Coördinator.


Hoe ben je in aanraking met de vereniging gekomen? Ik ben in aanraking met COC gekomen doordat ik er een keer ging stappen en zo rolde ik langzaam in het vrijwilligerswerk.
Wat is jouw favoriete plek in de gemeente Leiden? COC Leiden natuurlijk 😉


Wat is je meest memorabele COC-moment? Mijn meest memorabele moment blijft toch hoe onzeker ik binnen kwam en naar mate toch zekerder ik werd naarmate ik vaker kwam.


Welke artiest staat op dit moment bij je meest-geluisterd? Mijn meest geluisterde artiest grappig dat je het vraagt is toch Shakira omdat ik enorm fan van haar ben.


Waar was je als kind gek van? Als kind was ik gek van treinen en dat is nu nog steeds zo.


Wat zijn je hobby’s en passies? Mijn hobby en passie is draaien als DJ dit doe ik met veel plezier en zelfs daar leer ik nog elke dag wat nieuws in.


Wat heb je onlangs nog voor nieuws geleerd? Ik ga naar school dus ik leer iedere dag wel weer wat nieuws zoals met procenten rekenen aangezien rekenen niet mijn beste vak is vindt ik toch wel dat ik hierin groei.


Wil je verder nog wat kwijt? Wees wie je wil zijn en doe je niet anders voor dan wie jij bent!

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page