top of page
Zoeken

COC Leiden schrijfwedstrijd!Houd jij van het schrijven van gedichten of verhalen? Wil je deze graag met anderen delen én heb je altijd al een verhaal of gedicht van jezelf willen publiceren? Dan is dit dé kans!

Wat dacht van je een LHBTIQ+-horror verhaal? Of een liefdesgedicht? Misschien schrijf je liever een sciencefiction of juist een waargebeurd verhaal. Een spannende detective of reisverhaal? Of schuilt er juist een dichter in jou? Pak je pen of kruip achter je computer en start met schrijven!


De schrijfwedstrijd is sinds 14 april van start gegaan en we hebben al hele mooie inzendingen ontvangen! De schrijfwedstrijd geeft ons de kans om onze verhalen en gedichten te delen, om anderen te inspireren en je eigen stem te laten horen!


Je kunt deelnemen aan twee leeftijdscategorieën: deelnemers tot 18 jaar en deelnemers vanaf 19 jaar. Daarnaast kun je een gedicht en/of een verhaal insturen. Je mag in het Nederlands of Engels schrijven. De deadline voor het inleveren van je verhaal of gedicht is maandag 15 mei 2023 om 23:59.


Je hoeft geen lid te zijn van het COC om deel te nemen en ook hoef je niet in Leiden woonachtig te zijn. Deel dit bericht met anderen, zodat we een kleurrijke en diverse bundel kunnen samenstellen!

Tijdens de uitreiking zijn er een aantal leuke prijzen te winnen. Natuurlijk is het heel lastig om een winnaar te kiezen omdat schrijven ook iets heel persoonlijks is. We geven iedereen feedback en je verhaal/gedicht wordt hoe dan ook opgenomen in onze bundel!


Genoeg gelezen. Schrijven maar!

Voor meer informatie, klik hier voor Nederlands / click here for English.


UITREIKING SCHRIJFWEDSTRIJD 19 MEI 2023


Er wordt druk geschreven en geschrapt in onze community. We hebben sinds de lancering op 14 april al hele mooie en spannende verhalen of gedichten ontvangen. Een aantal van deze gedichten en verhalen wordt voorgelegen op vrijdag 19 mei 2023! Kom dus ook naar de feestelijke uitreiking!


Vanaf 19:45 uur ben je van harte welkom. De avond wordt gevuld met verrassende voordrachten uit onze community. Er is een spraakmakende jury aanwezig en deze zal feedback geven op de winnende verhalen en gedichten. De prijzen worden uitgereikt door de wethouder Cultuur van de gemeente Leiden. De avond duurt ongeveer tot 23:00 uur en zal in stijl worden afgesloten!


Door Nancy Glazer

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page