top of page

WORD LID

HELP MEE

Lid worden van COC Leiden? Een goed idee! 

Met je lidmaatschap ondersteun je de activiteiten van COC Leiden en van COC Nederland. Van voorlichtingen op scholen tot het organiseren van activiteiten. COC Leiden is gesprekspartner voor lokale overheden en andere organisaties en instellingen om de belangen van LHBTI+'ers in de regio te behartigen. Hoe groter onze achterban, des te sterker we staan. Naast dat je ons steunt kan je met je lidmaatschap deelnemen aan de activiteiten die wij organiseren.

Doe je mee?

Word nu lid

Het lidmaatschap kost €45 per jaar en jongeren tot 26 jaar betalen maar €26,50. Word nu lid!

De ledenadministratie van alle COC-verenigingen in Nederland wordt verzorgd door COC Nederland. Verhuis je naar een plaats buiten het werkgebied van COC Leiden, dan word je automatisch overgeschreven naar de COC-vereniging die actief is in je nieuwe woonplaats. Stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@coc.nl, of bel met 020-6234596.

Bijzonderheden

  • Het lidmaatschap loopt gelijk aan het kalenderjaar en wordt automatisch verlengd tenzij je uiterlijk één maand voor het einde van het kalenderjaar schriftelijk hebt opgezegd.

  • Wil je je lidmaatschap opzeggen? Wat jammer! Maar dat kan natuurlijk altijd. Bij overlijden verloopt het lidmaatschap automatisch. Om andere redenen kun je ons mailen op ledenadministratie@coc.nl. Mocht je suggesties hebben om ons werk beter te doen, vermeld dit dan in je mail!

  • Het contributietarief wordt jaarlijks vastgesteld door de Algemene Vergadering van COC Nederland.

  • Leden met een laag inkomen komen in aanmerking voor een gereduceerd tarief van € 26,50. Kies dan bij je aanmelding niet voor automatische afschrijving, maar voor een factuur en volg de aanwijzingen op de toegezonden acceptgiro.

 

Meer weten?


Op de ledenpagina COC Nederland vind je alle informatie over je lidmaatschap.

helpmee.png
bottom of page