top of page
Zoeken
  • Redactie

Algemene Ledenvergadering op 28 juni 2021Op 28 juni 2021 vindt er weer een ALV plaats, zowel ‘live’ in de Kroon als online via MS Teams en is toegankelijk voor leden en vrijwilligers van COC Leiden.

Wil je de vergadering bijwonen? Meld je dan aan via deze link! https://forms.office.com/r/35JMmFgMeq

De maatregelen vragen daar om en we willen graag weten of er voldoende mensen zijn wanneer het op een stemmen komt over een aantal agendapunten. Online deelnemers ontvangen na aanmelding een MS teams link.

Alleen leden hebben op de ALV stemrecht, maar vrijwilligers en overige belangstellenden zijn van harte welkom om de ALV bij te wonen.

Ben je lid en kan je niet aanwezig zijn, dan nodigen we je uit om gebruik te maken van je recht om stemmen. Geef dan een machtiging af aan een aanwezig lid en stuur daarover een bericht in hardcopy of per identificeerbare mail naar secretaris@cocleiden.nl. (max 1 gemachtigde per lid).

Wegens de maatregelen mogen er maximaal 30 personen 'live' aanwezig zijn in de Kroon, voor de online deelname is er geen maximum aantal. Mochten we aan het toegestane maximum aantal personen zitten, dan ontvang je daarover bericht en kan er alsnog worden verzocht om de ALV online bij te wonen.

In de Kroon gelden de gebruikelijke basis maatregelen (handen wassen, 1,5 meter afstand en thuisblijven bij klachten), ook het dragen van een mondkapje dat verplicht is bij binnenkomst, bij het lopen van en naar de bar en/of toilet. Je hebt een vaste zitplaats aan een tafel waaraan maximaal 4 personen mogen zitten.

De agenda en de stukken staan op onze website: www.cocleiden.nl/documenten32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page