Jong&Out

Ben jij jong (12-18 jaar) en ‘out’ - of twijfel je daar nog over - en lijkt het je leuk in contact te komen met leeftijdsgenoten met dezelfde gevoelens? Kom dan langs bij onze maandelijkse Jong&Out-meetings!


Jong&Out organiseert leuke activiteiten op de 3e zondag van de maand van 13.00-17.00. Jong&Out is ook te vinden op facebook waar altijd tijdig de maandelijkse activiteit wordt gepubliceerd. Zo is Jong&Out Leiden bijvoorbeeld naar de efteling geweest, wezen jumpen en we hebben de escape room gezocht. Ook vieren we sinter-kerst&nieuw.


Leuke activiteiten en een goed gesprek

Je bent jong en je wilt wat? Elke maand kun je als jonge holebi of trans andere jongeren van 12 tot en met 18 jaar uit Leiden en omgeving ontmoeten en samen leuke activiteiten ondernemen tijdens de Jong&Out-meetings.


Tijdens zo’n meeting kun je gezellig over alledaagse dingen praten, of juist je gevoelens en ervaringen met elkaar delen. Er zijn altijd deskundige begeleiders aanwezig, er wordt geen alcohol geschonken en als je ouders per se mee willen, worden die in een andere ruimte ontvangen.


Landelijke website

Jong&Out is een landelijk intiatief van COC Nederland. Ook in andere steden zijn er al Jong&Out-groepen te vinden. Er is ook een landelijke website van Jong&Out. Daar kun je met andere holebi-jongeren - hier uit de regio, maar ook uit andere plaatsen in Nederland - praten over alles wat je bezighoudt: je coming-out, verliefd worden, je vriendje of vriendinnetje, of gewoon over wat je vandaag hebt meegemaakt.


Een prima virtuele plek om andere jongeren te leren kennen en je ei kwijt te kunnen! En deze site is écht alleen maar voor jongeren: je krijgt alleen toegang als je jonger bent dan 19 jaar. Dat wordt gecontroleerd door een kopie van je id-kaart op te sturen of daar je id-kaart op de webcam te laten zien aan iemand van de organisatie.


Meehelpen?

Jong&Out is niet alleen vóór jongeren, maar vooral ook dóór jongeren! Door jou dus! Heb je een gek idee? Wil je een keer wat organiseren? Laat dan vooral snel wat van je horen! Je kunt ons mailen op jongenout@cocleiden.nl.Nieuws

 • geslotensamenwerking.jpg
  20 mei 2019 Algemene Ledenvergadering


  Op maandag 20 mei 2019 vindt er een Algemene Ledenvergadering plaats

 • Bevrijdingsmonument_Noorderplantsoen.JPG
  Dodenherdenking 2019


  COC Leiden herdenkt ook op 4 mei

 • 13221451_1782293148667262_2971897962094201852_n.jpg
  Vacature voor Jong & Out


  Gezocht! Nieuwe Jong en out begeleiders voor de Jong&Out groep van COC Leiden

 • Agenda


  COC Leiden | Langegracht 65 | 071-5220640 | info@cocleiden.nl | Inloggen