Vacature voor Jong & Out

Jong&Out zoekt nieuwe begeleiders!


Eens per maand is er een Jong&Out meeting van 13.00 tot 17.00 in COC de Kroon, of elders in en rondom Leiden. Jong&Out biedt LHBTQI jongeren van 12 t/m 18 jaar een ontmoetingsplek waar zij in contact kunnen komen met leeftijdsgenoten en gezamenlijk activiteiten doen. Het Jong&Out team bestaat op dit moment uit 4 begeleiders en wij zijn op zoek naar meer begeleiders, zodat er elke maand gedraaid kan worden.


Wat ga je doen?

Jong&out wordt gedragen door groepjes jongeren die hun eigen activiteiten organiseren. De rol van de begeleider is die van ondersteuner, coördinator en vooral meedenkend in het belang van de jongeren en de bijkomende wensen en behoeften. Naast het ontmoeten van anderen en het kunnen delen van ervaringen staat de meeting ook in teken van ontspanning en gezelligheid. Vaak gaan we dan ook met elkaar op uitje of maken we er een actieve meeting van in het COC gebouw.


Wat vragen wij van jou?

Het is van belang dat je vertrouwelijk kunt omgaan met de informatie vanuit de jongeren, geduldig bent, verantwoordelijkheidsgevoel ervaart, over een dosis humor bezit en natuurlijk een open en toegankelijke houding kunt tonen. Flexibiliteit is daarnaast ook erg belangrijk omdat Jong&Out te maken heeft met een steeds wisselende doelgroep, nieuwe gezichten, verschillende leeftijden en redenen om naar de meetings te komen. De jongeren zijn op ontdekking en jij dus ook!


Jong & Out komt elke derde zondag van de maand bijeen. Op die dag zijn er altijd twee begeleiders van 13:00– 17:00 aanwezig op de meeting. Daarnaast is er natuurlijk tijd nodig voor de voorbereiding en eventuele andere coördinerende taken.


Interesse?

Spreekt bovenstaande informatie je aan? Sluit het aan bij jouw kwaliteiten en lijkt het je wat om de meetings voor onze jongeren samen met een andere begeleidster te verzorgen?


Reageer dan op bovenstaande oproep door te mailen naar:
Jongenout@cocleiden.nl

Dan mailen we jou terug voor een nadere kennismaking en bespreken we de mogelijkheden.


Met vriendelijke groet,

Het Jong&Out team
COC Leiden

Nieuws

 • geslotensamenwerking.jpg
  20 mei 2019 Algemene Ledenvergadering


  Op maandag 20 mei 2019 vindt er een Algemene Ledenvergadering plaats

 • Bevrijdingsmonument_Noorderplantsoen.JPG
  Dodenherdenking 2019


  COC Leiden herdenkt ook op 4 mei

 • 13221451_1782293148667262_2971897962094201852_n.jpg
  Vacature voor Jong & Out


  Gezocht! Nieuwe Jong en out begeleiders voor de Jong&Out groep van COC Leiden

 • Agenda


  COC Leiden | Langegracht 65 | 071-5220640 | info@cocleiden.nl | Inloggen