VRIJWILLIGERSEVENEMENT INSCHRIJVEN

JONG & OUT

Op Zaterdag 26 Juni is het zo ver!

Alle vrijwilligers van COC Leiden kunnen zich kosteloos inschrijven om mee te doen aan het evenement.

De werkgroep Communicatie & PR hebben een speurtocht opgesteld door Leiden heen. Door middel van tips en QR codes zal je een interessante route lopen door onze mooie stad. 

Je begint bij COC Leiden en krijgt het eerste stukje van de route, samen met jouw partner(s) loop je verder en speur je ondertussen naar QR codes die onderweg hangen. Scan deze code en krijg een vraag die je moet beantwoorden. Daarna ontvang je het volgende stuk van de route en tips. Onderweg zijn er ook bonuspunten te winnen!

Heeft jouw team de meeste vragen goed? Dan maak je kans op een spetterende prijs! 

Aan het einde van de speurtocht komen we nog samen bij De Kroon. Met inachtneming van de geldende regels hebben we nog een gezamenlijke afsluiting.

De teams starten om de 10 minuten en het eerste team start om 13.00 uur. De maximale groepsgrootte is 4 personen. Verdere informatie volgt nog!

 

Wil jij hierbij zijn? Top! Schrijf je dan in via het formulier en geef een keuze op voor een mogelijke partner. Let op! Ook jouw partner(s) moet zich inschrijven en een vrijwilliger zijn bij COC Leiden. Voor vragen kan je contact opnemen via communicatie@cocleiden.nl.

JONG & OUT

Inschrijven Speurtocht

Bedankt voor de inzending!

Love is too beautiful to be hidden in the closet.