top of page
posterkunstclub2.png

WELKOM BIJ DE COC-KUNSTCLUB

Wat maakt een compositie spannend en wat vertelt een foto? Hoe schrijf je een verhaal bij de profielfoto van iemand anders? Wat kun je met een gedicht overbrengen? Hoe maak je een korte documentaire of film? Wist je dat absurdisme de kunst van de vrijheid is en dat je in deze expressievorm met andere materialen werkt dan potlood en verf? Zeggen de namen Gilbert&George, Zanele Muholi en Keith Haring jou iets? Op deze vragen en veel meer krijg jij bij de kunstclub antwoord!

De Kunstclub komt een keer per maand op een zaterdagmiddag bijeen. We starten om 13:00 uur tot ongeveer 16:00 uur. Je kunt je op ieder moment aanmelden om aan te sluiten.

 

Naast onze creatieve uitspattingen, leren we elkaar ook kennen. Je ontmoet nieuwe mensen, gaat praktisch aan de slag en leert veel over de LHBTIQ+-kunstgeschiedenis.

En maken samen heel veel plezier! Niets moet, alles mag.

Je zult tijdens elke bijeenkomst leren dat je meer creativiteit bezit dan je vooraf had verwacht.

Daarnaast gaan we een unieke tentoonstelling maken met onze beste werken, met verhalen en foto's uit de LHBTIQ+-gemeenschap en duiken we de archieven in naar uniek materiaal. We organiseren een schrijfwedstrijd en publiceren onze eigen verhalenbundel! Een uniek project waar alle mensen welkom zijn om aan mee te doen!

collage1fotoscocbijeenkomst2.jpg

Tijdens onze eerste bijeenkomst hebben wij composities met allerlei objecten gemaakt. Deze oefening heeft tot verrassende resultaten geleid!

DANSENMETVLAG.png

Call 

Email 

INSCHRIJVEN

Stuur een e-mail bericht naar info@cocleiden.nl en meld je aan! Je kunt op elk moment aansluiten en mag ook een keer komen kijken en kennis komen maken. Iedereen is welkom. Gebruik als onderwerp van je e-mailbericht "aanmelding kunstclub" en richt je bericht aan Nancy.

Follow

bottom of page