ALV 14 november 2018

Graag nodigen we alle leden van COC Leiden uit voor de ALV op 14 november a.s.


Inloop: vanaf 19.30 uur
Locatie: De Kroon aan de Langegracht 65.
Vergadering 20.00 tot 22.00 uur (incl. korte pauze)
Daarna afsluiting met een kleine borrel.


We hopen op een grote opkomst!


Op de agenda staan onder andere het jaarplan en de begroting voor 2019. Een ander belangrijk punt is de verkiezing van het nieuwe bestuur. Zoals bekend heeft COC Leiden momenteel een interim bestuur dat de taken na het aftreden van het vorige bestuur heeft opgepakt. We zijn erg blij om mee te delen dat we een aantal kandidaten voor verkiezing van een vast bestuur kunnen voorstellen.
De volledige agenda en bijbehorende stukken voor de ALV zijn vanaf 30 oktober beschikbaar en te downloaden op www.cocleiden.nl/documenten


Aangezien er sprake is van een stemming willen wij iedereen eraan herinneren dat bij afwezigheid aan een ander lid een machtiging kan worden meegeven om namens jou een stem uit te kunnen brengen. Deze machtiging dient schriftelijk te worden opgesteld en voorafgaand aan de stemming op de ALV te worden afgegeven als ondertekende hardcopy of per identificeerbare mail aan bestuur@cocleiden.nl.


N.B. enkel geregistreerde leden van COC Leiden kunnen stemmen tijdens de ALV en ontvangen een persoonlijke uitnodiging per mail. Uiteraard zijn vrijwilligers en overige belangstellenden ook van harte welkom. Lid worden kan via: http://www.coc.nl/steun-ons
Voor vragen met betrekking tot de ALV kan er contact worden opgenomen via bestuur@cocleiden.nl

Nieuws

 • Samenwerking.jpg
  ALV 14 november 2018


  Kom je ook? Click hier voor meer informatie

 • schoolbord_-COC_Haaglanden.jpg
  Onderwijsdag 3 november: diversiteit in de klas


  Hou jij je bezig met diversiteit in de klas of zou je meer willen weten over het onderwerp? Op 3 november organiseert COC Leiden, in het kader van 50 jaar Leidse Homobeweging, een onderwijsdag over seksuele- en genderdiversiteit in de klas.

 • Nationale-Coming-Out-Dag-2018-uitgelicht.png
  Programma COMING OUT DAG 2018


  Ook dit jaar presenteert COC Leiden weer een mooi Coming Out Dag Programma, verspreid over maar liefst twee dagen.

 • Agenda


  COC Leiden | Langegracht 65 | 071-5220640 | info@cocleiden.nl | Inloggen